Dagelijkse mail met weerpraatje

Er zijn geregeld mensen die mij de vraag stellen of ze de tekst van het weerpraatje ook dagelijks in hun mailbox kunnen krijgen in de vorm van een doorlopende tekst. Dat kan, maar dat is dan wel een betalende service aan 25 Eurocent per dag. Als u zich opgeeft om dagelijks een mail te krijgen met het weerpraatje dan accepteert u deze voorwaarden:

Voorwaarden

 • De tekst van het weerpraatje komt elke normale werkdag in de door u opgegeven mailbox tegen uiterlijk 8 uur, behoudens gevallen van overmacht. Tijdens het weekeind en op feestdagen niet. Tijdens de normale schoolvakanties kan het gebeuren dat dit later is, maar in minstens 90% van de dagen wordt dit uur aangehouden.
 • Het is niet toegelaten de tekst door te mailen naar anderen, deze kan enkel voor eigen gebruik aangewend worden.
 • De vergoeding bedraagt 25 Eurocent per dag, ofwel gemiddeld 5 Euro per maand wat rond de 60 Euro per jaar is (exclusief BTW).
 • Hiervoor wordt twee keer per jaar een factuur van 30 Euro opgesteld. Voor het begin van de eerste maand en voor het begin van de zesde maand van uw abonnement. Aan het eind van het jaar volgt dan een slotfactuur met jaaroverzicht en afrekening.
 • De service start telkens vanaf de 1e werkdag van een nieuwe maand, op voorwaarde dat u de doorgestuurde factuur heeft betaald.
 • U kunt de service ten allen tijde opzeggen, waarbij de lopende zesmaandelijkse periode automatisch stopt na uw opzeg. Deze opzeg dient wel minstens 14 dagen voor het einde van de lopende periode te gebeuren. Dit kan per eenvoudige mail.

 

  Persoonlijke gegevens

  Facturatiegegevens

  Ik accepteer de voorwaarden (hierboven te vinden).