Vandaag
Morgen
Overmorgen
Dag + 3
Verder

Vandaag wordt het gaandeweg de dag toch een aardige dag. De zon speelt geleidelijk aan weer volop mee al zijn er vanochtend eerst nog wel de nodige wolken. Zeker in de ochtend kunnen dat nog lage wolken zijn waar de zon nog veel moeite mee heeft. Het is zo goed als windstil, dus ze moet er alleen voor zorgen dat die hele grijze troep opgeruimd raakt, maar het is toch de bedoeling dat die geleidelijk aan verdwijnen en overgaan in hoge wolken waar de zon dan vanmiddag wel gemakkelijk doorheen schijnt. Daarbij kunnen de maxima dan gemakkelijk oplopen naar een 17 tot 18-tal graden landinwaarts. Aan zee zitten we rond 14-15 graden. Er staat een zwakke noordoostelijke wind bij die overdag zeker in de kustregio opnieuw noordelijker kan worden.

Ook in de nacht naar vrijdag is het rustig en helder. Minima dan rond een graad of 7. Het kan wat nevelig worden. Misschien dat er lokaal ook wat mist gevormd wordt die dan morgen weer moet opgeruimd worden, maar dat zal vlot gaan.

Hieronder vind je zoals gewoonlijk het video-weerbericht van vandaag. Gewoon klikken op de link en kijken. Ook onderaan dit weerbericht vind je nog een leuk weerfilmpje. Daar kan je ook doorklikken naar mijn youtube-kanaal waar je nog veel meer leuke weer- en natuurfilmpjes terugvindt. Mag ik ook een oproep doen om zoveel mogelijk bij je vrienden, familie en kennissen het bestaan van dit (gesproken) weerbericht te verspreiden? Ik weet dat veel mensen hier vragende partij voor zijn, maar het bestaan van deze site en het videoweerbericht niet kennen, vandaar mijn warme oproep! Zeg het door!

 

Indien je dat wenst, kan je ook elke dag een melding op Whatsapp krijgen van zodra het nieuwe weerbericht online staat. Scan of tik daarvoor op onderstaande code en vervoeg deze groep:  

DO

05/09/2024

Weertype

Weertype

| 17°

10 %

Windrichting

2 bft
Een groot hogedrukgebied beheerst de weerkaarten. Het strekt zich uit van Spanje over Frankrijk [...]
Lees verder

VR

10 mei

Weertype

Weertype

| 20°

10 %

Windrichting

2 bft
Morgen wordt het nog beter. Een zwakke noordoostelijke tot zelfs oostelijke wind voert zachtere [...]
Lees verder

ZA

11 mei

Weertype

Weertype

10° | 22°

10 %

Windrichting

2-3 bft
Zaterdag is een mooie en warme dag. De maxima kunnen dan landinwaarts tot rond een 22-23 graden [...]
Lees verder

ZO

12 mei

Weertype

Weertype

12° | 23°

40 %

Windrichting

2-3 bft
Zondag is het nog een tikkeltje warmer met maxima die dan zelfs naar een 23, misschien wel 24 g [...]
Lees verder

Enkele leuke links om zeker te bekijken.

Klik op de foto van het onderwerp dat je interesseert.